Kjøpsvilkår

For å bestille produkter hos oss må bruker være over 18 år. Ved å godkjenne vilkår har du bekreftet at du er over 18 år.

Leveranse

Leveransetiden er normalt mellom 2-4 uker fra leirskoleoppholdets slutt.

Produksjon av ordre bestilt i ferier

Ordre bestilt i juli vil på grunn av sommerferie bli produsert i starten av august slik at de blir levert da de fleste er hjemme fra sin egen ferie. Tilsvarende gjelder ordre som blir bestilt rett før eller i juleferie og påskeferie.

Angrerett

Det er 30 dagers angrerett ved bestilling av Leirskoledagboken. Produktet returneres fraktfritt ved å snu infoarket som medfølger boken, tape det på boken slik at returadressen synes og legge i nærmeste røde postkasse. Forutsetter at returen inneholder kunde-ID.

Se Forbrukerrådet sin veileder til angrerettloven.

Reklamasjon

Reklamasjon gjelder om varen er delvis eller helt skadet i distribusjon eller har tekniske feil eller mangler. Produktet/produktene skal returneres innen 10 dager. Ved reklamasjon skal alltid kundeservice hos Leirskoledagboken AS kontaktes via e-post. Hvis denne prosedyren ikke blir fulgt, har Leirskoledagboken AS rett til å kreve full betaling for produktet.

Betaling

Faktura sendes på epost ved utsending av ferdig produkt. Betalingsfrist for faktura er 30 dager. Ved purring påløper en kostnad på kr 70,- ihht Inkassoloven. Ved varsel om inkasso påløper en kostnad på 140,- ihht Inkassoloven. Krav om inkasso vil overføres til vår partner, Alektum.

Kjøpsvilkårene ble sist oppdatert 17.08.2020.